Wednesday, June 29, 2016

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

Assalammualaikum....

 Nak duit raya lagi..jom-jom kita join GA dari spendalusuh ...punye la 'cute' nama blog nie :)-



      
Sila klik banner untuk join GA

Tuesday, June 28, 2016

PERADUAN DUIT RAYA..! MULAI 27 JUN - 5 JULAI 2016

Assalammualaikum....

Nak duit raya ??? Jom join GA nie...manala tau rezeki raya tahun nie...:).

Klik  banner kat bawah nie...sesape yang nak join :))

Wednesday, June 15, 2016

" Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

Assalammualaikum...

Berjalan-jalan...di blog http://www.lyssasecret.com  ada giveaway dari nile.com.my la...so tahun nak join juga memandangkan tahun lepas x bertuah...kot2 tahun nie bole dapat duit raya :)

Hadiah duit raya adalah untuk 6 pemenang : 

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :

 1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "
 2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
 
       http://www.nile.com.my/page.php?cd=111


 http://www.nile.com.my

3. Dan daripada link tersebut, boleh pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang teringin      sangat daripada http://www.nile.com.my


Contoh seperti kat bawah nie :



Product:  European Style 4-in-1 Women BagJLM2016 
Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only




ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only




ProductBlack and white Stripe V Shape Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM11.50
Date: 20/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 140 units only





Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only




ProductWatches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


Semua barangan nie adalah contoh...klu sesape yg nak join boleh klik kat banner tu banyak lagi pilihan barang2..:)

Lepas dah pilih2 barang2 tu ke step seterusnya

 4. Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :
 Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
 Link blog :
 Nama penuh :
 No. Telefon :


5. Boleh tengok result dengan  klik  " DI SINI "   Tarikh tutup untuk update blog adalah pada :

 30/06/2016 , 11.59 pm

Selamat  Berbuka Puasa ...sape yang nak duit raya boleh la join..sila terjah dan singgah ke blog lyssasecret

Tuesday, June 14, 2016

Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey

Assalammualaikum... Teringin nak dapat kad raya pula..dah lama x dapat kad raya nie..itupun klu bertuah hehehe...:)-

 Sesape yang nak join GA nie klik gambar kat bawah nie...TQ



Thursday, June 9, 2016

Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalammualaikum....


Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


Tuesday, June 7, 2016

Contest Jubah By Zaza Iman

Assalammualaikum...

www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan. Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman 



Contest Jubah By Zaza Iman Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah : HADIAH YANG DITAWARKAN 

 1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman 
1x RM10 Topup by Tengkubutang 

Nota ** seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu jubah merah atau baju kurung hitam Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari beberapa pilihan yang ditawarkan Yeahhh..best kan?? 

 Kalau korang nak join boleh klik SINI.

Monday, June 6, 2016

Salam Ramadhan

Assalammualaikum...

Selamat Menunaikan Ibadah puasa dan semoga semua amalan kita diterimaNYA..Aaminn.






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.