Thursday, July 28, 2016

Pesta Durian Sana Sini

Assalammualaikum...

Musim durian sekarang nie..aduih merata2 ada karnival durian... jomla kita terjah  karnival yg terdekat ....bukan buah durian jer...ada juga buah-buahan lain juga....yerla bukan semua orang makan durian kannn......:))







Tuesday, July 26, 2016

Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh

Assalammualaikum...

Jom kita join GA ke2 dari spendalusuh ..tajuk pun  fantastik ......hadiah pun fantastik ...mudahan kita dapat jadi follower yang fantastik  :))

Klik banner untuk join


Monday, July 18, 2016

Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip

Assalammualaikum...

Sesaper yang suka tengok  suka tengok "The Return Of Superman versi Korea" mesti kenal dengan kembar tiga tu kan... Daehan Minguk...tapi kenapa nama Manse x terselit kat GA nie?? he he he..... anyway yang teringin nak join GA nie klik banner kat bawah nie.....:))





Hadiah-Hadiah Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip :
 3 x Magnetic Holder Memo (3 Pemenang)
 4 x Keychain Korean Folk (4 Pemenang)
 3 x Fridge Magnet (3 Pemenang) 
2 x Korean Souvenirs Nail Clipper (2 Pemenang)

 12 Pemenang !! 12 Pemenang !!

Thursday, July 14, 2016

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak

Assalammualaikum....
Jom klik banner...manala tau dapat duit raya :))


" klik banner"

Giveaway tamat : 25.07.2016 jam 7.00 pagi 
Pemenang akan diumum pada 25.07.2016 jam 8.00 pagi

Tuesday, July 12, 2016

GIVEAWAY SAKAN BY EYQIN AND ECAH




Assalamualaikum .
Jemput join GA SAKAN ni .
Dibuat julung-julung kali okay guys ?
 Hahaha . GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September .
 SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
 Blogger Malaysia
Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
Copy code entry dibawah dan postkan di blog anda .
Copy link entry dan pastekan diruangan komen GA ini
GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .

SENARAI HADIAH :

 4 shawl ( 2x pemenang )
2 novel ( 2x pemenang )
RM30 ( 1x pemenang )
Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )

 Saguhati : Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )

So , mari ajak kawan-kawan join sekali yaaaa ! Terima kasih !

GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September . take note guys 

Salam Aidilfitri 2016

Assalamualaikum...

Cuti seminggu...baru sempat jejalan kat blog sendiri...kejap lagi nak jalan beraya kat blog lelain pula..
Masih sempat nak ucap salam aidilfitri rasanya buat semua kenalan blogger :))

SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN !!!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.