Tuesday, January 31, 2017

GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY

Jomm klik banner...join reramai :)



GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY 

 SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

 1. Follow blog ini

 2. Follow google +

 3. like fanpage
BLOG WANI SUKARNO



 KOLAGEN MARIN ASLI- mengandungi mineral, asid amino, beta karotein, serta protein yang membantu mengekalkan kolagen dalam kulit
 MINYAK ZAITUN - berkesan membersih dengan mendalam tanpa menyumbat pori - pori dan telah digunakan secara meluas dalam industri kecantikan di barat kerana kandungan vitamin E yang tinggi yang boleh merawat kulit muka serta anti penuaan yang sangat dipercayai 
 SUSU KAMBING- mengandungi selenium dan vitamin A iaitu makanan penting untuk kulit yang cantik menawan. Kaya dengan asid laktik yang berupaya membuang sel kulit mati yang degil di kulit, melembabkan serta mencerah kembali kulit yang kusam. 

Barat menggelarkan ia sbg 'healing miracle' *Herba terpilih *Habbatussauda' Inginkan kulit anda mendapat manfaat dari bahan-bahan hebat di atas?

 Sabun ini juga sesuai untuk: ✔ Bayi seawal baru lahir ✔ Kaum lelaki & wanita yg mempunyai masalah kulit ✔ Eczema, gatal serta kurap ✔ Boleh guna satu badan


 TARIKH TUTUP PENYERTAAN BILA -BILA MASA..
 AKAN DIUMUMKAN. CEPAT-CEPAT JANGAN TERLAMBAT

Tuesday, January 17, 2017

Thursday, January 12, 2017

Welcoming January Giveaway

Assalammualaikum...

 Bulan Januari nie ramai yang buat GA...so cepat join GA ni 10 hari jer

Klik banner 

Welcoming January GiveAway 07-17 January 2017

Wednesday, January 11, 2017

Chinese New Year Megasales Giveaway RM1,000 Di Nile.Com.My

Assalammualaikum,.....

Hari nie jejalan kat  blog lyssasecret  dia join giveaway dari nile.....so sibuk gak nak join :))

Biasalah kalau tahun baru cina sinomin dengan ang pau...sekarang  nile.com.my nak bagi angpau so jom join GA sempena tahun baru cina akan datang nie...

Nile  merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Hadiah-hadiahnya korang boleh tengok kat bawah ni :
RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang       
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

 Macam mana cara nak join ?
Mudah je.
 Hanya buat satu blogpost dan ikut 4 step di bawah :
 1. Tajuk : "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"
 2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan linkkan kat banner tu dengan link yang ini :
      http://www.nile.com.my


3. Dan daripada link tersebut, korang pilih 5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items"           yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang mentionkan dalam entry korang       tu  macam contoh kat bawah ni ye...

 Contoh :


Product: Haniya BlouseCNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only




Product: CardiganCNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only




Product: Sport PantCNY2017 Sales price: RM18.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 317 units only


Product: Storage BoxCNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


Product: HandbagCNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 350 units only

4. Email kan terus kepada giveaway beserta dengan detail dan tajuk :

Chinese New Year Megasales Giveaway

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

5. Korang boleh check result >> DI SINI << 

Tarikh tutup korang update blog adalah pada --> 26/01/2017 , 11.59 pm

Tuesday, January 10, 2017

1st GA by BAJETciputseleraBESAR

Assalammualaikum....

Yang suka sourvenir  korea bolelah cuba GA nie kot2 bertuah dapat sourvenir korea  mari2 klik banner  join  GA nie... :)


Friday, January 6, 2017

'Back To School Giveaway by Abam Kie'

Assalammualaikum....

Abam Kie...buat GA lagi...jom kita kembali ke sekolah..:))


Klik Banner sesape yg nak join...

Thursday, January 5, 2017

Kempen #Bebas Plastik di Selangor

Assalammualaikum....

Kempen dah pun bermula...sekarang klu nak g pasaraya2 & kedai2 kat area Selangor kena standby beg sendiri yer...klu tak bayar la 20 sen untuk satu plastik beg...moga kempen nie dapat diterima oleh rakyat bagi kebaikan bersama juga kan..:)


Tuesday, January 3, 2017

Giveaway Planner 2017 by @papernplanner

Assalammualaikum... Jom klik gambar dibawah :)




Blog Whatever Apa-apa sahaja...menarik..bersih,,sedap mata memandang bila dibaca. :)

rakan yg telah di tag


"Giveaway Untuk Bloggers #2".



Assalammualaikum........Selamat Tahun Baru 2017 !!!!


              Klik  banner ye ↟...jom join...kul 12 @3 Jan 2017  tamat GA nie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.